Nieuwste Knolpower Texture pack – 2017

Het was echt een soort van feestdag afgelopen week. Enzoknol heeft in een seizoen van minecraft survival 2 nieuwe texture packs uitgebracht. Dit is allemaal te danken aan tice. Hij maakt alle texture packs voor Enzo en heeft nu weer een nieuwe gemaakt. Deze is echt super gaaf geworden. In de video laat Enzo al wat nieuwe dingen zien, maar je moet wel erg goed zijn om alles te unlocken wat vernieuwd is. Wat ik het leukste vond aan deze knolpower texture pack 1.4 is het nieuwe geluid wat erin gestopt is. Als er nu wat gebeurt zegt enzo in minecraft “auw” op dezelfde manier zoals hij dat in het echt doet! Dat is echt super lachen!!!

In de video onderaan deze pagina kan je alvast een kijkje nemen naar alle nieuwe items. Enzo noemt deze texture pack 1.4, maar het is gewoon de allernieuwste Texture pack. Wat is er allemaal veranderd in deze texture pack? Download hem eerst en lees dan verder:

Knolpower texture pack 1.4 downloaden

De nieuwe texture pack is bijna alles in het knolpower rood. Wat er ontzettend vet uit zag is de nieuwe diamond axe! Deze is echt super vet geworden en glimmend rood. Kan je niet langer wachten druk dan op de onderstaande knop en je download zal direct beginnen. Wil je nog even de handleiding erbij pakken om alles goed door te nemen? Bekijk dan de handleiding via deze link.

downloadbutton

Hieronder volgt een lijst met alle nieuwe dingen, het is eigenlijk teveel om op te noemen. Heb je zelf nog meer dingen gezien die nog niet in dit lijstje staan? Ik zal dit artikel dan update zodat het bijgehouden wordt en niet iedereen alles hoeft te terug te zoeken.

Wat is er nieuw in de nieuwste knolpower texture pack 1.4?

  • Nieuw Diamond sword
  • Nieuw Auw geluidje
  • Nieuwe coins
  • Nieuwe Knolpower Stoel
  • Knolpower hartjes
  • De beer is weer terug in de linker hand van Enzo

De video hieronder heeft Enzo samen met Dee gemaakt. Enzo en Dee hebben dit denk ik eerder opgenomen, want ze zijn nu samen heerlijk op vakantie.

Ben je blij met deze website laat het hieronder in de comments weten. Wat vindt je van de website en wil je meer downloads zien? Laat het weten.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *