Knolpower Texture packs 3 t/m 7

Het heeft ontzettend lang geduurd voordat er eindelijk een nieuwe knolpower texture pack online kwam.

Enzo heeft bijna een jaar lang nadat hij de survival seizoen 2 had afgesloten Minecraft mini games gespeeld. Hij heeft dit ontzettend lang volgehouden helaas voor ons trouwe knolpower fans. Wij hebben in de comments ontzettend vaak geklaagd ­čÖé en gevraagd om een nieuwe seizoen Minecraft survival. Daarom heb ik alle oude Packs even gebundeld in een artikel. Want ze zijn om heel eerlijk te zijn niet zo spannend en iedereen wil toch altijd alleen maar de nieuwste of allerlaatste knolpower texture pack.

Hier kan je alle knolpower texture packs downloaden. Wil je toch liever alle oude knolpower texture packs bemachtigen en hier staat versie 1 en versie 2 nog in een apart artikel. Die kan je downloaden en bewaren. Deze zullen nooit van mijn website verwijderd worden, maar je kan ze beter zelf ook bewaren.

knolpower texture packs downloaden

In de onderstaande tabel kan je klikken op de pack die je wilt en daarachter vindt je de download knop. Wil je ze apart downloaden of allemaal tegelijk? Tegelijk is helaas nog niet mogelijk, maar dit zal in de toekomst wel zo zijn. De download links staan op volgorde van laag naar ho

downloadbutton
downloadbutton
downloadbutton
downloadbutton
 downloadbutton

Knolpower Texture Pack Handleiding staat in ons aller eerste artikel op de website. Deze handleiding is in de loop der jaren niet veranderd. Dus je kan de stappen volgen die daarin staan omschreven, de belangrijkste tip is. Een handige tip is om je Minecraft spel uit te zetten voordat je een nieuwe texture pack gaat inladen.

Heb je nog tips voor aankomende texture packs of wil je graag je mening geven? Wat vind je van de packs. Heb je misschien foto’s van de dingen die nieuwe zijn in deze texture packs? Laat het weten in de reacties onder dit bericht.

In de onderstaande video zie je stukken van de pack, hierin speelt Enzo samen met Milan Minecraft. Hij kondigt hier de eerste Minecraft survival aan en deze was toen helemaal in HD. Hierin kondigt hij ook samen aan dat hij met zijn kijkers deze texture packs gaat maken. Bekijk hem hieronder:

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *