Knolpower Texture Pack 2

Toen het knolpower texture pack 2 uit kwam, waren er niet zoveel wijzigingen. De belangrijkste zijn maar een paar kleinere dingen. Enzo heeft op een gegeven moment aangekondigd dat zijn kijkers een texture pack mochten maken. Ontzettend veel kijkers hebben een knolpower pack gemaakt. Ze hebben dit op het internet geplaatst en verspreid. Dit is natuurlijk ontzettend goed nieuws voor ons trouwe fans. Ik heb daarom een goed overzicht gemaakt van alle packs zodat je zelf kan kiezen wat erin zit.

Heb je dit knolpower texture pack gebruikt en bevalt het je? Laat het mij weten in de reacties onderaan dit bericht. Welke dingen zijn er anders ten opzichte van versie 1. Zou je dat in de comments willen vermelden? Misschien dat je wat afbeeldingen en printscreens kan toevoegen aan je reactie.

Knolpower texture pack 2 downloaden

Deze Texture pack kan je downloaden doormiddel van op de onderstaande button te klikken. De pack zal dan direct gedownload worden op jouw computer. De Texture pack kan je vervolgens uitpakken, want het is een .zip bestand. Dit doe je door op het mapje te klikken dan zal hij zichzelf uitpakken. Werkt dit niet op jouw computer, vraag dan even aan je vader, moeder, broer of zus om hulp. Deze zullen je vast wel even willen helpen met het installeren van de pack.

downloadbutton

De knolpower texturepack 2 handleiding staat in dit artikel onderaan beschreven. Klik op deze link voor de handleiding. Als je die handleiding volgt kan er niks mis gaan. Dus houdt die erbij als je hulp aan je vader of moeder hebt gevraagd. Er staan ook wel filmpjes op het internet die alles omschrijven, maar het is echt super simpel. Kom je er echt niet uit met deze texture pack van Enzoknol laat dan een reactie achter en ik zal je dan helpen.

Veel speel plezier in Minecraft en Dikke vette PEACE

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *