Knolpower texture pack 1

De allereerste knolpower texture pack 1 kwam ontzettend lang geleden uit. Dit was het begin van EnzoKnol op Youtube. Hij was nog niet zo bekend als hij nu is, maar het begon wel te groeien. De Minecraft serie van Enzo werd steeds populairder en daarom verdiende hij een eigen Knolpower Texture Pack. In de eerste versie zijn er nog niet zoveel dingen veranderd. De nieuwste versie van de texture pack is uitgekomen op: 28 april 2017 en deze is echt super vet. Alle texture packs worden gemaakt door Thijs. Dit is een ontzettend goede vriend van Enzo en designer. Hij heeft een eigen youtube kanaal waarop hij uitleg geeft hoe je een eigen texture pack kan maken. Wil je daar meer over lezen, ga dan naar zijn kanaal.

Bijna alles is aangepast en gewijzigd. Maar als een echte EnzoKnol fan moet je wel de beschikking hebben over alle Knolpower texture packs, dus ook versie 1. Op onze website kan je alle packs downloaden en direct daaronder de handleiding bekijken hoe je de texture pack kan toevoegen aan jouw minecraft spel. Dit is allemaal heel duidelijk uitgelegd in de handleiding hieronder.

Knolpower Texture pack 1 downloaden

Het downloaden van de texture pack gaat ontzettend simpel. Door te klikken op de onderstaande knop zal je download direct beginnen en kan je genieten van al je Knolpower spullen in minecraft. Wil je direct de andere texturepacks bekijken en downloaden ga dan terug naar het overzicht en klik alle texture packs aan om ze te bekijken of direct downloaden.

Om versie 1 van de knolpower texture te downloaden, moet je op de onderstaande knop drukken. De download zal dan direct beginnen. Wil je meer informatie over hoe je het kan installeren op je computer lees dan rustig verder.

downloadbutton

Het filmpje waarin de knolpower texture pack 1 in besproken wordt, kan je hieronder zien. Hij speelt hier samen met Milan, Colin, kay en Quin. Op het einde van de video heeft hij nog een mooie verassing voor al zijn trouwe kijkers.

Knolpower Texture Pack handleiding

Hier volgt een stappenplan om je texture pack in het spel te laden. Als je deze stappen volgt kan er niks mis gaan en krijg je gegarandeerd de knolpower texture pack versie 1 in het spel. Je kan jammer genoeg maar met 1 texture pack tegelijk spelen.

Stap 1: Download de texture pack die hierboven genoemd staat. Druk op de download knop en hij zal direct beginnen.

Stap 2: Sluit je Minecraft spel af, voordat je verder gaat.

Stap 3: Druk op de windows knop van je toetsenbord, of navigeer naar de minecraft map. Dit is de map waarin je spel staat. Als je niet weet waar die staat, kan je het beste de windows knop indrukken of de zoekfunctie van je computer aanzetten. Typ daar vervolgens deze tekst in zonder de “” (haakjes”.

%appdata%/.minecraft/texturepacks

Stap 4: Als het gelukt is om de map te vinden, plaats je de gedownloade bestanden in de map en kan je het spel weer starten. Als het goed is zal Minecraft nu opstarten en heb je de juiste texture pack erin staan.

Heb je nog vragen of heb je thuis een Apple computer, dan werkt alles hetzelfde behalve de zoek tekst is iets anders. Je kan bij de apple computer ook zoeken naar de map met de texturepacks. Als je die gevonden hebt plaats je de gedownloade bestanden erin en kan je Minecraft weer starten.

Veel speelplezier en Dikke vette PEACE

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *