Knolpower Texture Pack 1.5 – De nieuwste!!

Sinds gister is er een nieuwe Knolpower Texture pack 1.5. Dit is inmiddels versie 1.5 van de knolpower texture pack. Enzo heeft in de video gevraagd of jullie als zijn trouwe fans misschien nieuwe dingen willen zien in de texture pack. Je kan dat laten weten in de comments onder de video. Hij is van plan om voor de 300ste aflevering van zijn Minecraft survival een helemaal vernieuwde texture pack uit te brengen. De Knolpower Texture pack is hetzelfde als de Enzo Knol texture pack, laat je hierdoor niet misleiden.

Wil je dingen aangepast willen hebben aan de laatste texture pack laat het weten. Bekijk in de video alle nieuwe dingen van versie 1.5 en download hem direct op de speciale texture pack pagina:

downloadbutton

Wil je weten hoe je een texture pack kan verwerken in je game, dan kan je dat ook op de bovenstaande pagina terugvinden. Nog 48 afleveringen en dan kunnen we een hele nieuwe Knolpower Texture pack verwachten. Dan is Enzo aangekomen bij de 300ste aflevering van seizoen 3 van de Minecraft Survival. Deze zal ook direct op de website te downloaden zijn. Houdt daarom deze website in de gaten en kom direct nadat de video online staat terug naar deze website.

Belangrijke info: Alles wat je op onze website download is goed beveiligd en kan je met een gerust hard downloaden. Wij maken gebruik van een veilige HTTPS verbinding zodat je geen virussen of hacks binnen kan halen. Dit zal je ouders ook wel gerust stellen.

Je mag onze pagina altijd delen met je vrienden of via sociale media accounts van je. Wij zijn je hierom erg dankbaar! Vindt je onze pagina super handig, laat dan een berichtje achter onderaan de website. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe onderwerpen om te bespreken, wil je graag dat wij iets voor je uitzoeken laat het weten in de comments.

Heb je een overzicht van alle nieuwe items gemaakt, stuur dit dan op naar ons wij zullen dit plaatsen op de website.


Wil je nieuwe dingen terugzien in de Knolpower texture pack 1.5? Laat het dan weten in de comments van de video of dit artikel.

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *