Enzoknol Texture Pack – Minecraft survival seizoen 3 (2017)

De laatste Minecraft survival is seizoen 3, dat is op dit moment aan de gang. Enzo speelt dit alweer bijna een jaar en hij heeft inmiddels de 271 aflevering bereikt. In aflevering #2 van seizoen 3 heeft EnzoKnol een nieuwe Texture pack aangekondigd. De download link staat hieronder. Klik daarop en je zal direct de ene laatste Knolpower texture pack kunnen downloaden. Wil je deze aflevering nog even terug kijken om te zien wat er allemaal vernieuwd was? Kijk dan hieronder de Minecraft aflevering terug. Voor alle fans is het soms ook lastig om de juiste versie te vinden. De ene keer noemt Enzo de texturepacks namelijk knolpower en de andere keer Enzoknol texture pack. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste versie hebt, neem dan deze versie. Deze hoort namelijk bij seizoen 3 van de minecraft survival. Hij is uitgebracht in 2017.

Downloaden

Klik op de download knop hieronder om de texture pack te downloaden. Hij zal direct beginnen met downloaden, wil je liever een ander enzoknol texture pack hebben om je verzameling compleet te maken? Download dan de andere versies op de andere pagina’s.

downloadbutton

Enzoknol texture pack Minecraft survival seizoen 3

Enzo speelt samen met Jeremy deze aflevering en ze onthullen samen alle nieuwe dingen van deze texture pack. Misschien vindt je deze texture wel mooier dan de aller nieuwste, dan kan je deze hier downloaden.

In seizoen 3 gebeuren weer super leuke dingen. Ik weet dat jij als trouwe EnzoKnol fan alle vlogs kijkt dus ook de minecraft afleveringen. Dat zijn er inmiddels alweer #217. In de allerlaatste aflevering die kwam online op 28 april 2017 heeft Enzo weer een nieuwe knolpower texture pack aangekondigd. Wil je liever de nieuwste knolpower texture pack downloaden, klik dan hier. Deze heeft een aparte pagina met alle nieuwe items uitgelegd.

De handleiding is net zoals bij alle andere enzoknol texture packs te vinden in het eerste bericht. Deze is nog steeds hetzelfde. Mocht je er niet uitkomen kan je onder dat bericht je vraag stellen. Dan blijft alles mooi overzichtelijk.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *